De Goede Doelen

De goede doelen

De Brabantse Heerenrally steunen dit jaar twee goede doelen; Stichting ‘Ouderen in Regie’ en ‘Running Team Oirschot’.

Stichting Ouderen in Regie Boxtel

Deze stichting is een Burgerinitiatief zonder winstoogmerk voor alle senioren in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel en directe omgeving en is een burgerinitiatief, er wordt  altijd gewerkt vanuit de burger. Burgers bundelen hun ideeën en krachten in werkgroepen om samen stappen te zetten naar realisatie van hun wensen en ambities. Samen zoeken en ontdekken van mogelijkheden om zoveel mogelijk zelf de regie te houden en datgene te doen wat mogelijk is om goed oud te kunnen worden. Denk aan het zelf bepalen waar u wilt wonen, wat voor zorg u wilt, met wie u wilt samenwonen, etc.

Running Team Oirschot

De Stichting Running Team Oirschot (RTO) stelt zich ten doel het leven van mensen met kanker en hun naasten binnen de gemeente Oirschot te veraangenamen. RTO wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven voor mensen en hun naasten, in de gemeente Oirschot, die door de ziekte kanker getroffen zijn. RTO legt de nadruk op het welzijn en welbevinden van de mens en niet op de ziekte. RTO wil dichtbij zijn.

De afgelopen twee jaar.

Afgelopen jaar heeft de Boxtelse Heeren Rally een mooi bedrag opgehaald voor Boxtel Vooruit. Dit bedrag is volledig besteed aan het grote kinderfeest in Boxtel; ‘Stapel op Sint’. Een evenement dat elk jaar een grote succes is. In samenwerking met o.a. de Boxtelse ondernemers, Paters Assumptionisten van Kasteel Stapelen en de gemeente is er een compleet concept van het Sinterklaasfeest gemaakt. Vanaf de intocht, een sinterklaasboekje dat alle kinderen op basisscholen krijgen, een puzzeltocht tot en met de mogelijkheid om de Sint en zijn Pieten te bezoeken in het kasteel, worden door de stichting met veel passie georganiseerd. Meer weten? Kijk maar eens op:https://stapelopsint.nl/